Tehnicieni maseuri la Bacău

Vineri, 20 martie 2015, a avut loc, la Bacău, festivitatea de decernare a certificatelor de calificare Tehnician maseur.

Cei 27 de absolvenți ai cursului de tehnician maseur au primit certificatele de calificare recunoscute la nivel european, ceea ce le dă oportunitatea de a profesa atât în țară cât și în spațiul european.

Majoritatea cursanților au fost persoane care nu au un loc de muncă și nicio calificare profesională conformă cu cerințele pieței actuale.

Cursul s-a desfășurat în perioada 1 august 2014 - 20 februarie 2015, pe durata a 1080 de ore și a culminat cu examenul de final în data de 26 februarie 2015.

Subiectele de examen au fost atât teoretice cât și practice. Dintre competențele specifice dobândite, enumerăm: Aplicarea drenajului limfatic, Aplicarea masajului reflexogen, Aplicarea masajului somatic, Aplicarea masajului terapeutic, Autopregătirea în vederea efectuării masajelor, Stabilirea tehnicilor și formelor de masaj.